Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Friday, January 30, 2009

Layar Lara di Hari Kekasih

Wahai Penduduk-Penduduk Kampung,

Adalah dengan ini dimaklumkan bahawa terdapat satu usul untuk mengeratkan silaturrahim dan beramah mesra sesama kita.

Sebagai wakil, ingin diwar-warkan bahawa satu perjumpaan telah direncanakan dan ingin diadakan seperti di bawah:

Hari : Sabtu
Tarikh : 14 Febuari 2009
Tema : Pink - Putih
Waktu : 8 - 12 malam
Tempat : Lokasi rahsia hamba Allah yang baik hati (sekitar Sentul)

Acara Yang Diusulkan:

1) Movie Marathon - 2/3 international / foreign movie (title to be advised later / open for suggestion)

2) Makan - Potluck basis.

3) Games - open for suggestion : congkak ka, carom ka

4) Karok ???!!!

Sila berikan tambahan idea dan juga komen untuk perkara diatas. Sila tinggalkan komen anda di discussion board balai FB atau balairaya360.blogspot.com.

** Nota Kaki:
Dengan sukacita, ingin diingatkan bahawasanya 14 Febuari adalah merupakan Hari Memperingati Kekasih. Rancanglah hari anda!

Yang Mengusul,
cK

16 comments:

SitiNur said...

Amboi..amboi..adakah acara ini utk ahli yang ada kekasih saja??chewwah..

sue cipot said...

hurmmm sblom komeng sya nak mintak maaf dlu taw? kalo komeng sya cm poyo k..

sbrnya sya amatlah benci dgn 14 februari yg di anggap ari kekasih tue, setelah sya tau knpa ari tu di katakan hari kekasih.. & sya dh bjanji pd diri sya yg sya xkan smbut & join mana2 event smbutan hari kekasih..

lg stu time tu sya xder kat semenanjung.. sya kt srwak.. so xdpt jgk lah nk join kalo sya bhajat

Zu said...

hanya mampu melihat dr jauh saja hiks:D

HA KALAU BERANI BUAT KAT SABAH LERRR HAHAHAHHA...

DoOrDie said...

siti - open invitation.

sue - kita cadang 14/2 sebab...hari sabtu n ahadnya cuti. plus, tuan umah kata sapa nak overnite pon ok..tp tidur selerak la.

nutin related to Hari Kekasih pon. it just a date. I lost sumbody on that day - doa je yang boleh tenangkan hati ni. ;-)

zu - kalau ade nak sponsor tiket, bisa bah!

Pink Marie said...

tarikh ni dipilih secara tak sengaja je sbb hari sabtu kan ck kan. mek tatau sape punye idea tp..

mek bantah sambutan hari kekasih! mek bantah hari ibu dan hari bapa juge. (cuba kaji sejarah dia- semua bermula from churh) haha..

tp mek ok je ngn event ni kalo on bole je bebeh.

Kakak Tiri said...

Games I cadangkan batu seremban!

Dory said...

oooh..i can't make it..

fizzzy !an said...

bestnyer!

tp tak dapat join sebab baru mula kerja je so tak dapat cuti.

sesudah seminggu bercuti...

SilverFerio said...

kekasih disediakan ke :-?

aku la ros said...

aiyyarrkksss... ada hal lew time tu.. tukar la tarikh baru.. heheheh

McFie said...

errkk!!mmmm..agak2 ade disediakan lelaki2 macho x utk org2 yg xde bf..hak3...

DoOrDie said...

ermmm...nampak ala2 ramai yang kenot make it on the day...

maka, kita leh open untuk propose date baru...

fizzy - ari sabtu pon keje?

Khambeng Madu said...

tak bleh join la..ada plan dgn tunang sudah

Tok Ketua said...

fulamak.. ayat k.e skg dh lain... peerrgghhh....

tok ada majlis kawin pada hari tersebut juga...

DoOrDie said...

baiklahhh!!!

Mademoiselle Cynicleopetra said...

mommi usulkan buat party tupperware ke...perex ke...atau lebih mulia buat tahlil kenduri arwah...atau kesejahteraan umat islam keseluruhannya...