Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Friday, January 9, 2009

T Shirt (semi final design)



ni dia design lain tok wat.. tok ikut pilihan dan citarasa kowang... tok rasa kita standard kan semua colour.. laki n pompuan same jer.. beza saiz jer... pastu lak print kt part dada jer... kalo kita wat camni x perlu byk kos..

15 comments:

SitiNur said...

Design 2b tu ok. Tapi logo tu besarkan skit lagi bleh Tok,sebab kalau bertudung mesti tak nampak.

DoOrDie said...

konpis sudaaahhh!!

sue cipot said...

sya nak warna merahhhhhhhhhhhhhh

yup sya jua skong cik citibank logo tu kasi besar skit...

tok sya nak borong tau!!!!

McFie said...

Kawe nok kaler meroh!!Design hok 2B tu deh!! Kawe nok seplohh..Tp Demo jgn lupe buat size XS..tau2 laa kawe ni pendekk..kerinnn lakk tuhh...proceed je sudahhh..kompemm 2B!

NaD said...

Ciknad suka 2b! Lupakan yang lainnnn... (iklan racun perosak)

sue cipot said...

opssss i pon nk order jua lah

t-shirt ni standart saiz ke apa ek?
kalo standart size sya nak m,L, & XL

sekian terima kasih

aku la ros said...

vote for 2b!!!

DoOrDie said...

mak aih...cam buat bisnes!

2b juwe rasa jiwa

SitiNur said...

nak kaler merah ok,sebab Ct nak beli kasut kaler merah jugak..hehe

Dory said...

sangat setuju dengan 2b.. good job chapit! muah

Tok Ketua said...

aisehh.. abis pipi aku ada gincu...

apa aku nk explain kt ad nanti?..

Kakak Tiri said...

Cantik! Tok memang best!

Mem suka Design 2. Kaler tak kisah. Tapi ikut kata Mek tu, yang fomfuan punya, lady's cut lah.

Pada Mem, word Charity Programme tu tak yah dah kot. Sebab understood lah Have A Heart memang kita punya charity channel.

Memadai kita dah boh nama kampung dengan url itew.

Apa-apa pun... memang best! Syabas!

Pink Marie said...

haaa..
tu la.. setuju ngn mem.

mek dok pk yg tu la, pasal charity project tu.. tetiba rasa cem kampung kita bertukar menjadi NGO.

byk lagi program kita leh gabungkan selain charity kan.. kot2 kita nk buat rekod mesia ke.. sape tau?
baju ni la juge kita nk pakai.. haha... ngarut plak dah..

Mademoiselle Cynicleopetra said...

hah dah cantik dah tu....momi pun suka karer merah...

kalau ada promotional merchandise item pun cantik juga....as a gift lah kan...cam cup ke?...cap ke? belon kah?...ada signature value sikit...hihihi melampau momi...LOL

maklumlah org bekas advertising...ehem..ehem...

Zu said...

vote 2b :D....


tak kisah la aku jauh tetap gak nak beli for me n my hubby...hahahaha