Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Wednesday, January 21, 2009

Kg Sri 360 T Shirt FINAL






Ok semua org2 kg.. utk tidak memeningkan keadaan tok dh finalize design t shirt utk kita semua...

atas sebab2 lain.. x semua design tok dpt memenuhi citarasa masing2... apa2 pun design ini telah ditetapkan... hasil dari perbincangan kecil oleh org2 kg serta rasional yg bernas...

apa2 pun harga dan size akan diberitahu secepat mgkn...

so tok harap sblm 15 Februari 2009 (plg cepat) kita dh boleh dpt baju sekiranya kerjasama kuat dari kowang semua....

sekian terima kasih..

yg manja,
chapit
(ketua kampung sri 360)


24 comments:

NaD said...

Ok tok.. cunn!

Kakak Tiri said...

Belasah je lah!!

DoOrDie said...

bertepatan ngan pemikiran kuntum !

yey!

i loike!

DoOrDie said...

saya suka itu tag!

yeyeyy!

fizzzy !an said...

sokong!!

kiut laa tag tu.

sue cipot said...

Kepada Tok yg Manja,

sue amat suka dgn idea tok yg nie.. sue setuju & dgn sebulat suara sokong!!!

Tag tu pon comel sgt.. hikhik

Dory said...

eh? bukan logo tu xnak letak ke.. *confius jap* anyway,i xkesahh.. i ok jee.. heheh

Kakak Tiri said...

Hidup Tok Ketua!!

yaya|azura said...

i likeeeee... merah.... nak fitting dulu leh tak? hiks. :d

Kakak Tiri said...

Chupp... tag tu kalau remove Charity Programme okay tak?? Boleh guna general purposes. Mana la tau.

Tok Ketua said...

alaaa mem.. tag tu nk wat byk2 design pun xpe.. kos nyer pun.. apa la sgt...

~ beaber ~ said...

rega ngan sewaktu ngan nyer leh kasik taww nanti skalik

hew hew hew

sw337un7ej4 said...

ok tok..dah dapat gambarannya..tapi perlu penjelasan lebey lanjut tentang printing pat baju tu..

1- follow exact design yg baju merah tu ke

2- yang bentuk tag tu skali atas baju atau memang yg tu lanyard tok nak buat setiap org pakai (i mean, idok la diprint ke bajukan?)

3- kaler memang nak merah ka? round neck, short sleeve dan material cotton?

4- saiz dia meh kasik ukuran yer:

ukur lilit dada :

36 inci - XS
38 " - S
40 " - M
42 " - L
44 " - XL
46 " - 2XL
48 " - 3XL

5 - kuantiti 50 cukup?

6 - rege..kang cek kasik kira pas semua particulars pat atas tu disahkan..he he

opss..delivery..within 12 days working (if stock available tolak campoq rayer ciner)

sekian, terima kasih.

pepe kang tok leh chat pat ym kehh..

yaya|azura said...

mlm ni gak amik pita pengukur pi lilit dada ... hiks.

KitKet said...

baiklah.. mak nak order satu untuk mak budak then satu untuk pak budak. Untuk budak budak cemana? heheheh (versi banyak lomak)

Pink Marie said...

ukur lilit perut?

kang baju tu sangkut atas perut k.e lak.

sue cipot said...

aiyak cik tun ukur lilit dada tu cm ner? ikot saiz spec mata ker @ cam ne nie?

malu nk tnya tp xpaham so belasah je la tnya kan? ha K.E ko jgn nk sengeh2 kt tepi tingkap tu ye!!! amboi sbut je spec mata dgr je ko ek? hikppppp

Kakak Tiri said...

Kalau I pakai XS, bermakna ukuran dada I adalah 36"?? Wahhh... macam tak caya jer... hahahha...

Khambeng Madu said...

ooohhh...ini saya tahu ni...! ni hurup M...

maka aku M...!!

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Yay! Nanti sy berbaju...

sw337un7ej4 said...

ha haa..okeh camni lahh nak bagi senang..

- amik pepe t-shirt yg korang selesa pakai

- ukur dari ketiak kanan ke ketiak kiri panjang dia braper..(pakai pita..takdo kalu..gi la pinjam sat mak bedah tukang jait ka)

- kalau dari ketiak kanan ke kiri tu dia tunjuk 20 inci, makna kata ukur lilit dadanyer 40 lah

- kalo saiz 40 maknanya saiz M

(saiz ni berdasarkan tees yg bakal cik tun order dari kilang terpilih yg kualitinya dijamin elok & kemas, tidak luntur, kembang atau berbulu..insyaAllah..so far takdok komflen darik kastemer..he he he)

kalau ikut standard biasa, 40 tu S..cuma kilang ni saja dia kurangkan 2 inci bagi setiap saiz

pepepun, korang ukur cam cik tun bagi tu yer..pastu taulah, kengkawan sesuai saiz apa okay..

apa2 kang ting tong cik tun balik..tenkiu tenkiu :D

SitiNur said...

Setujuuuuuu!

cikika said...

cayalah!!cikika on bluetooth je kalo nak buat tshirt ni, sokong padu dari cikika tok penduduk sekalian!=)

zool irfan said...

ok.. i size L. walaupun i kena pakai xl tapi i nak gak xl.