Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Wednesday, January 7, 2009

T-Shirt for you


Di sini Tok ingin memaklumkan kepada anda semua... Tok akan membuat tshirt untuk orang-orang kampung kita.. apa yg ingin tok perlukan ialah:

1. Jenis tshirt (nak berkolar / round neck)
2. Warna baju
3. Design baju

Tshirt akan dikeluarkan dalam cadangan adalah penghujung bulan Februari.. saiz serta harga akan diberitahu setelah design tshirt ni dipersetujui oleh semua.

Apa yang Tok ingin minta oleh orang- orang kampung semua ialah cadangan untuk nama pada baju contohnya 'Kampung Sri 360' ker ' Sri 360 Charity' ker ataupun nama lain yang sesuai untuk semua acara yang kita akan anjurkan.

Kerjasama daripada anda semua amat dihargai... sekian terima kasih..

23 comments:

Khambeng Madu said...

letak "kami penduduk kg 360 setuju dgn en. k.e"

Khambeng Madu said...

wei...buat tshirt F1...perrghhh...cun wei..baru depa ingat kita ni mcm company besar...hahaha..

fizzzy !an said...

hahahaha..k.e ni!

wah idea yg bernas sekali. tp saya nak size besau..err kalau kaler hitam best juga, boleh laa nampak ilusi yg badanku ini kurus.

kampung sri 360 tu pun okey juga.

Dory said...

xkisah kaler ape, aku pakai size s.. s for sweet.. ehehhe

ni nak buat tshirt tuk charity ijn tu ke?

NaD said...

dulu bukan ke tok dah design separuh jalan? yang ada tulis 360's family tu. yg tu pun ok gak tok..

Tok Ketua said...

dory - bkn utk charity IJN tu.. ni utk semua event.. x kisah utk charity akan dtg ker atau event lain.. kalo event parti buih je kita x perlukan baju.. muahahaha

Dory said...

aah, 360 family pon ok..

yaya|azura said...

360 Family please .... Family 360 ... barulah bunyi corporate.. tok pon kena tukar title jadi chairman.. huhuhuh..

SilverFerio said...

seri360

Jusoh Bedil said...

letak "Jemaah 360", atau "militan 360"...snang ckit aku nak buat pemantauan dalam ISA.....susah2 sangat letak je KRONI 360

DoOrDie said...

Family 360 sounds sweet.

I wanted to have black.

Kalau F1 shirt pon cun wooo...

Pink Marie said...

mek rasa la..
rasa je la..

kita ni byk sgt commercial name.
kampung sri 360..
balairaya 360..
famili 360 atau keluarga 360..

we just need to stick to one. when we do event or such, i think we formally use balairaya 360.
therefore, utk event ke, baju ke, or may be later nk buat premiums ke, we just stick to one name.

dan hanya nama ini yg kita akan carry ke mana2. paling penting, org pon tak KONPIUS.

what say u? i go for balairaya 360. but i like kampung sri 360 better. classic, u know. hihi.

Pink Marie said...

kalau dpt tshirt f1 bes tu.. mek mau yg lengan sampai siku tu. ada butang.

kaler hitam. dgn tambahan warna kelabu atau krim.

tiset tamo la.. kalo polo shirt is better ok tok!

Khambeng Madu said...

"kampung Sri 360"

cun nama ni..ni laa nama yg kita bangga2 dr dulu lgi...nama ni dh serasi ngan kita...

untuk anggaran,
F1 shirt RM80 (custom made)

polo shirt (berkolar) RM40 -RM50
(costom made)

aku la ros said...

mana2 pown setuju.. yang penting.. size besau occay!!!!

Tok Ketua said...

Ok.. On list skg :-

Family 360

Kampung Sri 360

Balairaya 360

tok rasa rasional k.e ngan mek bernas gak sbb xmo byk sgt gelaran n kg sri 360 pun yg plg lama...

idea design baju tok ialah

'Balairaya 360'
as known as
'Kampung Sri 360'

pastu tok nk letak logo yahoo360, blogspot n facebook..

amacam ok?

Pink Marie said...

okeh!

bha said...

kasi nama omputih sikit...

Kakak Tiri said...

Ini cadangan Mem puler.

-Cadangkan kaler putih atau merah ang-ang.

-Baby tee please... saiz S.

-Guna lambang Have A Heart hari tu cantik and simple. Cuma tambah tulisan 360 sajork. settle.

Tok Ketua, hari tu Sweet Tun Teja kata nak sponsor t-shirt tuk orang kampung! Better kita tanya dia semula.

Kakak Tiri said...

Oh... untuk kerja-kerja amal Kampung, kita set guna nama Have A Heart. Cik Yaya dah setkan satu blog baru khas untuk apdate kerja-kerja amal kita. Mem tak sempat nak apdate kan lagi memandangkan sekarang ni ada sedikit kekangan kerna kurangnya bitamin R dalam badan.

yaya|azura said...

haaa....

i think commercially kita guna Balairaya 360 as we are already well known with that (perasaan ke? .. hehehe). Especially to represent us as a group, to represent our community project, activities, gathering and such.

by the way Balairaya ada email tau..
balairaya360@gmail.com

yaya setuju kalo kita letak logo facebook and blogspot .. cuma tak setuju letak logo yahoo360 (service kureng so tamo promote :P) ... ohh bukannya kacang lupakan kulit but why do we still need to promote something yang tak already tak best??

best gak kalau boh patches kan?? ngeeeee ;-O

sue cipot said...

sue punya idea :

apa kata kite buat 2 baju. 1 untuk formal means kalo kite nak p buat kerja amal @ nak wat sesi meriak dlm tibi huhu yg ni kite buat la cm K.E ckp tu nampak cm ada karisma skit huhu

lg 1 kite buat t-shirt yg ni designnya kite buat yg cute2 @ yg sempoi2. yg ni untuk kite pkai if ada event suka ria..

Warna pulak.. harap sgt2 jgn warna putih. xsmart la & cpt kotor. untuk kmeja koprat tu kite guna warna oren + hitam.

Untuk t-shirt lak kite guna warna merah as warna latar & boleh lah putih skit..

tempahan tu mybe kite boleh buat kt sis tun teja. bila lg nk tlg komuniti sndri kan??

itu sja yg sya yg pnjg bjela2..

zool irfan said...

Honey Comb mini polo ready made( For Women baby t short sleeve
Material: Mini polo ready made
Process : one spot Embroidery ( front n back)
Color :plain red/black/ pink/navy
saiz : s/m/l/xl
quantity: min 50 pcs
Price :RM 25.00

F 1 shirt ready made
RM RM60.00
F1 custom made
RM 75.00