Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Friday, February 6, 2009

Jom Daftar Kursus Kahwin Sekarang!

assalamualaikum w.b.r..
eceh, mementangs.. kasi salam la pulak. hns hnss..
anyway, ni dia tempat mek pilih. korg yg mau join tu sila la buat sajesion dan bancian.
tmpt mane nk pegi ni, kalo nk pegi reramai lah.
kalo bajet nk pegi sorg2 then sila gugel sendiri muahahaha...

yg mek sajes, the one kat Precint 16, Putrajaya.
sila lawat website. (siap ada friendster & facebook tuhhhh..!)

NOTA: Sebelum anda membuat tempahan dengan Pusat Kursus Pra Perkahwinan lain, sila bandingkan keistimewaan tempat kursus, tempat makan dan ruang parking yang kami tawarkan.

Kursus Pra Perkahwinan
-Yuran RM80.00
-Berdaftar dengan Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI)
-Menggunakan Modul Bersepadu Kursus Pra Perkahwinan Islam (MBKPPI)
-Penceramah bertauliah dari JAKIM, JAWI, LPPKN dan Kementerian Kesihatan
-Sijil Penyertaan dikeluarkan oleh JAWI
-Sijil sah digunakan di seluruh Malaysia dan tiada tamat tempoh
-MAKANAN PERCUMA 4X disediakan
-Tandas yang bersih
-Surau yang selesa
-NOTA & PEN PERCUMA disediakan
-Tempat kursus berhawa dingin
-Khidmat nasihat sebelum, semasa dan selepas kursus
-PARKING BASEMENT PERCUMA

yg percuma2 tu sgt menarik perhatian. haha.
takde jamm. tempatnye tenang. dkt ngn alamanda.
lepas kursus, leh singgah shopping.
ada karok jamban, ada boling, ada gsc. haha..

takde proposed date.
mek terus pilih 21 & 22 Feb 09.
sape2 yg mau, sila tinggalkan msg kat ruang komen.
asbha, can i count u in?

p/s: kalo pegi ngn mek, takde pengangkutan percuma, taw? =)
dannnn... event ni terbuka utk sesiapa yg mau join tau. rasa2 mau beramas (ops!) mesra ngn 360 tu meh la join!

UPDATE!
sila sms nama dan tarikh (spt diatas ke nombor 0192876979) and u will receive a confirmation on ur emplacement.

10 comments:

yaya|azura said...

nak kawennnnnnnn!!!!

sue cipot said...

Sijil kursus kawen sue dh brusia 7 tahun tp masih dara u.. kuang2 lom guna lg tuee..

org duk sibuk smbut vtime sue p kursus kawen, tp msa tu p rmai2 dgn kawan2.. bru habis spm mmg gile kursusla.

tp cm nk join balik la, ye la dgr kali ni msti dgn tliti, dulu tu skdar isi msa lapang je

Kakak Tiri said...

Bagus usul ni. Sangat bagus, Mem suka. Too bad I'm not around... otherwise, Mem pun nak join sekali.

alabamin said...

tahun ini ramai orang kawen...ini bagus..teringat zaman dolu2 gi kursus kawen kat kompleks cahaya suria sebelah metro sinarkota..Allahyarham Ustaz Sulaiman Endut yg bg ceramah..kelakar..Al-Fatihah..

Mademoiselle Cynicleopetra said...

boleh di katakan...kursus kawin nih harus di hadiri oleh pasangan kekasih atau tunangan atau yang telah berumahtangga atau masih belom...sebagai salah satu acara tahunan....

tapi malangnya...masih ramai yang cuba elakkan...kenapa ya?...

bagus usulan mek nih...takyah nak tunggu nak kawin baru nak pi...

mana semua nih...senyap jerr...LOL

Pink Marie said...

tu la.
mek tapaham dgn konsep kena pegi kursus MESTI dgn pasangan.
open ya mind!!

anyway, nama yg nk pegi:

mek, asbha, mcfie, fifie(kwn mek) dan baman.

tq :)

zool irfan said...

i pun g gak

yaya|azura said...

i dah pegi... berpasangan gak.. i pegi ngan bestfren i, maznie. sweet kan? hiks....

SilverFerio said...

jum jum jummm

Pink Marie said...

jom!!

eh konpius. abam zool ni nk ikut skali ke wiken ni, atau sudah pegi??

kalau mau, sms nomor itu ya kwn2!!
i got another 2 frens coming ;)