Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Tuesday, February 24, 2009

T SHIRT UPDATE : NEW LIST (26/02/09)

Wahai orang2 kampung sekalian,

Setakat hari ini, cK telah berjaya mengumpulkan order sebanyak 39 helai kesemuanya. Ini masih kurang berbanding sasaran asal kita iaitu 50 helai. Maka, cK ingin menyeru orang-orang kampung yang masih belum mendapatkan T shirt yang hangat di pasaran ini untuk menghubungi cK melalui YM : lady_adzra atau emailkan order ke missy.adzra@gmail.com.

Alternatif lain, korang boleh juga respon melalui ruangan komen di bawah topik ini. Di sini turut cK lampirkan pesanan yang telah diterima dari orang-orang kampung.

(sila klik untuk besorkan ye?)

Maka :

1. Sila semak dan confirmkan pesanan anda di ruangan komen.
2. Sila buat bayaran melalui Maybank2u ke account di atas nama Adzratul Wahidah bt Nasruddin , Nombor akaun 162209983670.
3. Sila nyatakan size dan kuantiti di bahagian remarks dan emailkan notification anda ke missy.adzra@gmail.com. Adalah dialu-alukan sekiranya korang leh anta snapshot bank in juwa.
4. Bagi individu yang melakukan bank in melalui CDM machine, sila sms saya di nombor 012 9247 450 dengan detailnya i.e bila bank in, berapa RM, size dan kuantiti.

Apa tunggu lagi? Jalankan tanggungjawab korang sebelum tarikh tutup telah dilanjutkan pada 6hb Mac 2009 , jam 8 malam! Cargassss!!!!

Sekian.


cK
(Yang gemar memberi arahan)

31 comments:

yaya|azura said...

cK .. i nak order:
XL - 1
L - 1

mlm nie i transfer2u.com.my

hiks.

SilverFerio said...

ck... ai dah bank in tadi sepuloh henget... sais je lom kompem. nak balik sukat dulu :D

SilverFerio said...

ok dah sukat dah... kompem amik sais 'S'

Mem Aluya said...

Pembetulan :

XS x 1
S x 2

Thank you.

Pink Marie said...

uik baman pakai s??
kalo mcm nie, mek amik XS tau ck!
nnt mek bank in ini ptg oke ;)

DoOrDie said...

bagus2!

yang lain2 mana nih???

aku la ros said...

eh my order tak ada ker?.. dah bank in pown duit hari tu:(

cik puan qeqeen said...

ibu sofea (adik mem) order
size M - 1
size XL - 1

nak tanya...baju size utk cik sofea ada x? saiz 1...hiihihi..kalau ada cik sofea nak satu!

nnti kalau dh transfer dowit..nnti kitaorg sms ye.. :)

DoOrDie said...

ros...udah ku apdet dalam list baru...maap!

Mrs Jaja said...

jaja punye tu...size L tak mo la..nak S/M jek..duit tak bank in lagi...once jaja bank in jaja inform cik adzra ok..

Zu said...

CK zu nak size M x 1 insyaallah mlm ni zu transfer k...nanti Zu confirm CK

SitiNur said...

CK..Ct dah order dengan Kak Zura.Sebab Ct kan kat Sg.Petani dekat dgn Kak Zura..

Harap Maklum :-)

Zu said...

lupa nak tanya CK aku duduk kat Sabah...ada charge POST tak???bg tau aku awl2 k

Khambeng Madu said...

saya nk oder saiz M ada..? baju ni ditujukan khas utk pakcik saya yg kini berada di sana dgn ucapan harap pulangkan keyboard aku..

neesa_jun said...

mau jugak.huhu.haaa..dok perak ni...ada postal charge x?..pas abis fieldtrip nanti saya confirmkan size dan bank in..sempat2.hehe..

DoOrDie said...

k.e : hang nk tambah order ke ape? takat ni hang punya M n L.

untuk yang lain2 postal charge tu, kitaorang tak konpirmkan lagi berapa. Almaklum tkde yang koje pos mesia.

sebabnya mengikut kata tok, kita try anta kat rep yang cover kawasan berkenaan.

Dory said...

i order size s ke xs ye? s tu besa ke?

Khambeng Madu said...

tak mo tambah dh..!

SilverFerio said...

alluuu ck... silverferio ngan baman dalam list tu adalah makhluk tuhan yang sama. bayarn pun rm10 je. kira betul2 tau... nanti oda lebih, duit plak tak cukup hehehe

zool irfan said...

saya ingin mengucap kan selamat hari selesa untuk sedara mara dah kawan2 di rumah dengan ucapan tolong simpan berus gigi saya takot k-e amik.

zool irfan said...

eh ck..

i ni org pertama ek yang bank in..
huh.. bangga nya..

bang bang abang abangganya.. hehhee

excited ni!!
jum buli k-e untuk memeriahkan suasana..

zool irfan said...

jap jap..
ni.. nama nama yg ku sebutkan ni..

1.bukit
2. kak mazni.
3.yana
4.jusuh bedil dan bini
5. dan sapa sapa lagi yg lain ni

TOK.. mintak tolong follow up yg lelain ni..karang tak dapat baju nanti.
k-e, spender kau dah kering. tolong angkat.. karang jatuh kat ground floor malu plak nak angkat.

cik puan qeqeen said...

cK, Ibu Sofea dah transfer dowit pagi tadi..rm20...

zool irfan said...

ck.
i dah order lagi satu helai size 'L' untuk bukit.. i transfer melalui maybank 2u.
ni details dia.
reference no:1298687431
Date: 3 march
Time: 14:23:37

i dah call yana.
dia nak booking 2 helai baju
size L dan XL. esok dia bayar.

yg caring
abam zool

zool irfan said...

lor.. baru aku perasan..
rupanya dah lama blog ni di post kan.
25 febuary.
hari ni dah 3 march..
ceh! buat penat je excited
nyesal plak kutuk k-e.

DoOrDie said...

hahahhaha....esok saya akan update list baru....sasaran 50 helai baju dah dicapai!

Mem Aluya said...

Ahahaha... apada Zool ni... tertinggal bas.

Mem Aluya said...

Eh chup... bagaimana dengan Along dan juga Rizal Hamly?

Mem Aluya said...

Ooo... diorang dah order.

DoOrDie said...

mem, nak gelak gak...

mem = zool

mem + zool = dabel lembs

SilverFerio said...

majlis serahkan kat hotal mana nih :-?