Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Friday, February 6, 2009

LAUNCHING KG SRI 360 T-SHIRT


Assalamualaikum semua...

Dengan sukacitanya T shirt rasmi akan dihasilkan oleh Sis Tun Teja kita... dan untuk makluman semua baju ini bukan percuma untuk org2 kg.. ia akan dikenakan bayaran juga tetapi harganya cukup murah dan berpatutan kerana kualitinya juga tinggi... diharap semua org2 kg dapat memberi kerjasama untuk membangunkan lagi kg kita ke arah yg lebih konsisten dlm komuniti kita sendiri...

Material:-

T-Shirt (round neck) - cotton
Red Colour
Silk Screen printing


Size:-

36 inci - XS
38 " - S
40 " - M
42 " - L
44 " - XL
46 " - 2XL
48 " - 3XL


Sasaran Kuantiti - 50 helai baju atau lebih

Harga sepasang baju - RM10 sahaja (tidak dikenakan cukai)


pembayaran boleh dibuat melalui 'transfer' akaun kepada

Adzratul Wahidah Bt Nasruddin
162209983670 (Maybank)


Sila taipkan nama, size serta kuantiti diruangan 3rd party transfer sekiranya pembayaran melalui Maybank2u. 

Incase you ols bank in at the counter, kindly inform Cik Kuntum as well.

sekiranya ada apa2 kemusykilan serta pertanyaan kowang leh call, sms, email tau ym tok jer...

SILA RESPON DIRUANGAN KOMEN POST INI UNTUK MEMBERI SAIZ PILIHAN BAJU ANDA! atau emailkan ke balairaya360@gmail.com

TARIKH TUTUP PEMBAYARAN : KHAMIS, 26 FEBRUARI 2009 (sebelum 6.00 petang)

penyerahan baju: Pertengahan bulan Mac


kerjasama anda amat dihargai... sekian terima kasih..

yg benar,
chapitygplgmanja
(tok ketua kampung sri 360)


* tidak terhad dijualkan kpd org2 kg jer... kpd sesiapa nk belikan utk mak ke, ayah ke, adik ker.. boyfriend ker.. x kisah asalkan daripada org2 kg sendiri... huhuhuhu...

21 comments:

yaya|azura said...

ada sample baju utk ukuran size tak???? utk ukuran bontot ada? huhuhu....
tok ni nak suh kitaorg bayar or nak suruh kitaorg menderma nie?? huahahahaha....

sue cipot said...

wah murah gaban baju ituew!!!!
i nak beli 5 muleh dak?

sue cipot said...

cop sue nak tanya..
emm kalo sue beli untk hencik azmi buleh ke x? hehehehe

ke khas untuk org2 kg saja?

DoOrDie said...

yaya, setuju2...

dia main kopipes je tu...

kat 3rd column tuh ekcelinye...cK nk korang buh size sekali...so that..nnt cK leh update kat balai dan korang leh konpirmkan...looking foward for due date on 16/2/09.

ingatla lacoste , rupanya cotton..patut murah seh!

tapi takper,.,,janji rox!

zool irfan said...

ok ok.. i order skang jugak
i nak 2 pasang
size L
size M
i buat pemabayaran melalui maybank 2u

Mrs Jaja said...

jaja nak size S,M & L
pembayaran guna cash deposit leh tak? pastu mcm mana nak inform bile dah bank-in?

Tok Ketua said...

ko inform je kt aku jaja

Kakak Tiri said...

Okey... jap nak kira berapa nak hoder! Nanti I akan pm CK.

zool irfan said...

dia request TAC no plak.
ala.. aku lupa plak nak register phone banking online.
esok lah. esok..

Khambeng Madu said...

saya mahu saiz M dan L...nnti aku inform bila dah bayar...ataupun fik ko bayarkan jer laah tuk aku...hahaha

Kakak Tiri said...

Eh... ada ladies cut ke idak???

~ beaber ~ said...

beaber ngan mem meeda mo dua juwerr

XL = 2 nos

akan bank in esok kat akaun adzra nanti

will inform back bila dah bank in

thx!!

Pink Marie said...

mek nk S lah.

fizzzy !an said...

fz nak xl.

nanti fz bank-in and sms, okies.

McFie said...

choopp!! kite nk xs 2...nanti da bank in i inform u chapit...yaya ke..ek!

DoOrDie said...

sambutan hangat nih....i tgh nak buat list nih...nnt leh hapdet....bila deadline dah dekat...

teruskan!

Dory said...

size s, 1pc.. thx

sw337un7ej4 said...

hihii..sgt teruja juwe nak membikian akan ia..ha ha..

saiz utk ladies aka baby T hanya ada utk lacoste & berkolar saja la mem :(
for cotton cutting dia unisex

tapi for this month, merah memang out of stock..maklumlah..sangat laris sebab musim skolah bersukan..tapi akan ada balik ujung bulan ni..sonyer, kalau nak delivery bulan 3 ni, insyaAllah boleh :)

bha said...

1 helai plz...

zool irfan said...

ok. i dah transfer payment pada Adzratul Wahidah Bt Nasruddin
162209983670 (Maybank)

ni nak panggil apa akak ni.
as ke, atul ke, wawa ke, ida ke, wahidah ke , ratu ida ke, ewah ewah ke.

sue cipot said...

emm i xstill xtau nak saiz apa...

rasanya i ikot cik fizzy kot.. XL..

then untuk hencik azmi lg xtau.. kurus kering tp buncit.. cm ner? kang tang atas muat skali sangkut tang perut cam ner???