Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Friday, May 29, 2009

Pengedaran Tshirt

Assalamualaikum semua...

tok ingin mengucapkan jutaan terima kasih sekali lagi kerana kita telah berjaya menghasil tshirt kg kita sendiri.. Tshirt skg sudah berada dirumah tok dan sedia utk diedarkan kpd semua yg telah bayar... mulai minggu depan... kualiti tshirt kg kita amat superb skali kualitinya hampir seperti jersi Man Utd bkn liverpool yer... huhuhuhuhu.... walaupun ada sedikit penangguhan masa.. akhirnya siap semuanya... 

tok ingin meminta bantuan sekali lg kpd sesiapa yg boleh tolong edarkan mengikut cwgn masing2... kpd penduduk kg sri 360 semua ucapkanlah terima kasih kepada kak zura(sis teja) kerana bersusah payah membuat tshirt kita ni dgn harga yg amat murah sekali dan tidak dapt dari mana2 harga kedai lain tau... dan kpd cik kuntum juga ucapkan terima kasih kerana menguruskan duit serta melayan kerenah org2 kg yg nk dpt baju free jek.. hahaha

dari pendapat zool yg mencadangkan bayar dgn duit sendiri (tambahan) tok sokong cadangan tu... ada bernasnya...

asyik2 zool jer...

lagi satu pengumuman along skg sudah muncul dlm kg kita setelah sekian lama dia terkunci di rumah sendiri sila lawati blog beliau di http://alongzhe.blogspot.com/

sekian terima kasih

10 comments:

Mrs Jaja said...

yeay!!

hahaha..rupa2nye along terkunci dlm rumah sendiri..ptt la lama tak nmpk dia...baiklah akan ku ziarah umah dia nanti...

Dory said...

good job to everybody! *hugs*

yaya|azura said...

bagus tok! *tabik hormat.
memang cadangan nak bayar guna duit masing2 sebab tau duit tabung tu mana boleh nak pakai sesuka hati..

tapi berapa ongkosnya untuk ditambah bahagi campur darab tolak...

ala tok.... buat keje sket jek kira oklah.. bukan suh gi menebang balak :p

SilverFerio said...

bila majlis penyerahan...
zool boleh la baca doa makan2 sikit

Zu said...

tq sia teja & CK :D

Mem Aluya said...

Wah... besh lah korang. Leh pakai t-shirt dah.

SitiNur said...

Selamat Meriak kawan2ku..hehe

BLues utk aLONG said...

kucadangkan supaya kite mengadakan upacara seperti hari keluarga.. hari sokan..hari-hari mau...erkkk

33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

楊承琳yaya said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色