Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Monday, May 25, 2009

Minit mesyuarat T-Shirt Kampung Sri 360

Assalamualaikum...

Ini berkenaan dengan tshirt kampung kita..

Setelah perbincangan antara pihak Abam Fazz dan Kak Zura, mereka telah mendecide untuk meng-courier sahaja tshirt2 kita kepada Tok Ketua. *tok ketua, sila berikan alamat surat menyurat kepada kak zura ;-)

Seperkara lagi, kita nak mintak jasa baik semua orang untuk mensupport courier expenses yang akan dikeluarkan oleh Kak Zura... tak adil bagi pihak Kak Zura untuk menanggung belanja courier. Mungkin dengan persetujuan semua pihak, kita keluarkan duit tabung bagi perbelanjaan ini.

Ini kerana semua orang dah tertanya-tanya bila nak dapat tshirt and kami rasa ini adalah jalan terbaik. Courier akan mengambil masa 2-3 hari sahaja... and meaning, Tok dah boleh distribute tshirt2 berkenaan within this week....

Sila kemukakan pendapat anda di ruangan komen di bawah.....

Sekian. Terima Kasih.

16 comments:

Dory said...

setuju!

Tok Ketua said...

tok baru nk update psl ni.. huhuhuhu...

apa2 pun baju berkenaan akan diedarkan oleh tok secepat yg mgkn...

cukai penyerahan akan dikenakan 35.7% kepada setiap baju...

hahahahaha

Mrs Jaja said...

haiya kene cukai ke tok ketua? free of chgs jek la...hahaha...

nak byr berapa utk courier? tak bgtau pon..

Mem Aluya said...

Adakah duit yang dimaksudkan adalah baki dari Have A Heart Project? Duit tu dikutip atas tujuan aktiviti kebajikan tempohari. Sekiranya nak guna duit tu, pada pendapat Mem perlulah mendapat persetujuan para penderma tempohari.

Personally, Mem setuju kita guna duit tu jika kos courrier tak lebih RM100 (murah).

Tapi lebih baik dengar apa kata penderma yang lain.

yaya|azura said...

mem, utk menggunakan duit tabung itu hanyalah cadangan. apa kata, kita kutip wang perlindungan so that expenses macam nie dapatlah kita cover.. ngeeeee!

In serious term, why dont we start collecting duit tabung, let say RM10 each person.. so, next time nak buat pape pun senang. Kan? :-)

Mem Aluya said...

Yes Yaya. Better we collect lain untuk kegunaan seumpama ni... kebajikan sesama kita penduduk kampung.

Pink Marie said...

mek tak kesah. tp mek sokong guna duit sendiri.

tade mahal pon mek rasa.

SilverFerio said...

apa2 pun keputusan saya setuju

sw337un7ej4 said...

alahai tecian la pulak..tapikan cik tun ucapkan timasih dan sori bebanyak sebab nak susahkan kowang wak keluaq det kurier lak..

cik tun sgt tak berkira sebenarnyer tapikan, cuma yg ni ja cik tun mintak sponsorkan cikit yer cayang..sebab part len cik tun dah ikhlaskan sepenuh hati :)

Zu said...

ok jerr mana2 zu ikut..:D

SitiNur said...

Kalau yang dapat baju macam Ct.hehe kena buat bayaran jugak ke?

bha a.k.a. Supernova said...

hidup YB bukit!!!

zool irfan said...

hai saya zul..
duduk kat kolumpo
belum berumahtangga..
tapi tangga dah ada, tinggal nak naik jek..dah naik nanti.. tak boleh kasi can punya..

zool irfan said...

hehhe,, gurau aja..
pada pendapat saya la tuan2 dan puan2.. ada baiknya kita pakai je wang sendiri..kalau ada tabung pun ok gak.. saya sedang menyumbangnya..sekarang ni pun saya dah pandai transfer kat maybank2u.

yela..sian cik tun. ikhlas hatinya dia buat baju tu dengan harga yang murah gilerrr. .tok. jalan kan tugas seperti yang diamanahkan.

lagi2 tok..

33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

楊承琳yaya said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色