Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Sunday, April 12, 2009

Tempekan lagi.

Oh ....

Cik Yaya datang lagi ngan liplap liplap .. tapi takde pakei ramut pelesu....

kali nie cas cumil punya liplap la konon mak enon jon lenon la...

here's the link.


Untuk gegirl:
http://i197.photobucket.com/albums/aa207/aiyaks/balairaya-girl.gif


Untuk boboy:
http://i197.photobucket.com/albums/aa207/aiyaks/balairaya-boy.gif

Have fun! Ngeeee!

10 comments:

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Big boys don't cry.....

neesa_jun said...

best2!...pengen juaaaa...

neesa_jun said...

haih...awat dia kta please specify an image...

Mem Aluya said...

Terima kasih Cik Yaya. Mwahhh.

yaya|azura said...

neesa - masa boh url tu, tunggu sampai gambar dia kuar baru leh save.. else akan kuarlah please specify image tuh. :D

meeboo said...

waaahhh yayake dah semakin hebaaakkk!!! hinss hinsss

Zu said...

yaya lama sgt la dia specify image tu mo setengah jam pun tak siap2 lg...ada masalah apakah??


dah puluh kali try ni...

yaya|azura said...

uiks...
zu - lepas boh url, tekan tab then biar sampai image tu kuar, baru tekan save. sebab selagi image tu tak kuar and zu tekan save, "please specify image" itu akan berlaku.

fizzzy !an said...

done.

amat comel la!

fz rasa kan, zu cuba check bila letakan imej tu ada tak terpaste http:// dua kali?

maybe sebab itu imej tak keluar.

Zu said...

MUAHAHAHHAHAHA la nak press tab lagi rupanya...padan la tak dpt2 thx cik yaya n fz:D