Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Monday, April 20, 2009

Jom Makan Kenduri!

assalamualaikum w.b.r kepada semua.

kali ni, mek mafia yang jelita (spt semua sedia maklum la kans) sungguh berbesar hati mengundang korang semua bagi pihak Cik Nad Comel Lote yang akan melangsungkan perkahwinan beliau pada awal bulan depan.

di atas ni tertera keterangan mengenai majlis julung kali beliau.
dan di bawah ni adalah peta lokasi tempat kejadian.

untuk dory, susah payah mek bincang ngn ciknad ni tau..
(sebenanye mek pon tak pasti kat mana erra sanding dulu ehik.. kaver line!)
nah masukkan kordinet ni lam garmin skang jugak!

3° 5.987' N 101° 43.075' E (ni spot parking paling bes la kira pastu pepandai la cari kanopi).

moh ramai2 kita serang.
nasi briyani ngn kapkek wonderpet wondetpet kami datang!

16 comments:

NaD said...

Mengkaseh mek.. i lap u very strong! Jemput datang ye kengkawan :D

Mem Aluya said...

Tak leh postpone ke kenuri ni? Tunggu I balik?

Hehehehehehehe.

*melampau*

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Lagi sikit jer nak habiskan mesin merentas masa sy tu. Kalau sempat siap, sy akan hadir. Sekian...

yaya|azura said...

yayyyyy... saya pon dah terima kad ni semlm... suke! and suke the wordings kat depan tu.... nanti nak tiru leh ciknad?? :p

DoOrDie said...

saya masih belum g ngutip ini kad...

cik nad...i see u tonite laaa...

*mode jeles*

Tok Ketua said...

beskal tok masih kat kt kedai lg tengah repair... kalo dh ok beskal tok insyaallah sampai la tu..

meeboo said...

dan mungkin bila naaaannttiiii..kita kan bertemmuu laaaggiiii uuuuuuhhh uuuhhh lalalaaaaa laaa

SilverFerio said...

nak pakai baju apa ya... hmmmm :-?

Dory said...

jom mkn nasi minyakk! yummmyyy!

mek, i pegi ngn u jela, coordinate tu u save ye.. muahhahaha

zool irfan said...

cik nad..
tema apa tema
kami nak pakai kaler apa nanti?

Pink Marie said...

yg laki pakai baju kurung, yg pompuan pakai baju melayu. nak?

NaD said...

tema? kalo nak sama cam pengantin, korang bleh pakai putih. Kalo nk sama cam canopy, korang pakai la pink. heheeeee..

semua dijemput hadir. :D

DoOrDie said...

sama cam canopy???

mak aihhh!!!

kijam sangat tuh!

SilverFerio said...

errr i don hv pink things

cik puan qeqeen said...

Tahniah cik nad. customer tak jemput ke?? ngehehehe...

Mem Aluya said...

Kak Yang, NaD jemput semua orang kampung. Aku nak soh korang wakil... dah bertembung la pulak.