Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Friday, April 17, 2009

Perancangan Sambutan Jubli Logam Kampung Sri 360.

Bersempena sambutan kedua pembukaan kampung kita di kawasan penempatan yg diberi nama Kampung Sri 360, Tok Ketua telah menugaskan si Mek jelita yang tidak berperikemafiaan ini untuk menolong menjayakan majlis.

Antara usul sambutan yang difikirkan:

- setiap penduduk mesti melakukan sambutan secara solo (dan/atau beserta teman rapat atau haiwan peliharaan yg turut menyatakan sokongan).
- pilih acara yg senang dan kretif (cth: aku dan sepotong kek - selamat ulangtahun sayang... / aku dan belon-belon etc).
- ambillah gambar kenang2an. konfem korg suke camwhoring lah.
- ceritakan tentang sambutan solo anda di laman blog masing pada malam 6hb atau keesokan paginye dkt opis. hati2 agar tidak disergah bos.

Aktiviti sampingan untuk burung2 hantu 360:

- online beramai2 (chat/voice/video conference) pada tgh malam sambutan, khas utk kaki2 yang tido lewat.
- lagi bes kalo ada gossip! haha~

Segala pandangan/usul diterima. Sila kemukakan cadangan anda.

Saya yang bertindak mengikut arahan:
Dearest Beloved Mek Mafia

p/s: cekout fb invitation. sama je ekceli. heheh.

12 comments:

Khambeng Madu said...

hahaha...baju mcm mana,..?? dh siap ke belum..? aku nk pakai masa jubli logam ni..

Pink Marie said...

haaaaaaaaa betul3...!!

lagi elok pakai baju secara rasmi. sompat ke idok neh!

bha a.k.a. Supernova said...

mek...gaba x reti nk upload laa...
hehehe

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Pandangan sy hari nie tak berapa elok. Kabus tebal, susah nak nampak jalan kat depan sy tue...

zool irfan said...

ha..
i pun dah kurus.. nanti nak tukar size m nanti..

Mademoiselle Cynicleopetra said...

hihihihihii...

DoOrDie said...

baju sumer sudah di hantar sizenyer ke sis teja.

Itu ari material yang kita nak tu habis stoknya...kot kalau pakai bulu kambing atau kain pelikat mesti korang tak suka. Apatah lagi kalau material tu diganti dengan kain songket. Mesti panas jadinya.

Apa-apapon, berdoalah semoga stok selamat tiba pabila sampai waktunya. Amin!

Mrs Jaja said...

tak paham...knp kene sambut sorang2? mcm mana nak sambut...huhu

SilverFerio said...

waaaa ada pesta muda mudi

Pink Marie said...

sambut je sorg2..
satu sbb 6 may tu hari rabu.
dua sbb so far tade plan nk get together (mebi belated lah who knows).

so tu la kekdahnye. sambut as in wish la memasing k :)

Mem Aluya said...

Mek... hari Rabu tu meh la datang umah I. Kita gi celebrate sama-sama kat Atlantis. Bawak Ted sekali taw... jangan tinggal dia...

Dory said...

6hb tu i xde kt ktn.. mn i pegi ye? hihihi