Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Saturday, April 11, 2009

Perhatian! Sila tempek kat blog anda

Halluuuuuuuu.....

Tora eh yaya datang lagi dengan widget yang baru ... hehehe.. eh! sat ... widget ka?? Hmmm....
Oh... sekarang nie memang dengan segala jenis aktiviti yang sangat menghiburkan hati .. maklumlah, bila kat opis tu asik2 laaa nak kena buat tech spec ... sampai umah nakle buat benda yang kreatip (kononnya lah!) :p .. tapi takleh laa nak celen bebudak A&D yang ada kat kampung kita nie kan kan kan kan ...



apa ke bendanya nie?? mem nak soh ahli balairaya wajib letak bendalah nie kat blog masing2.. ewahh.. sukati aku je kata wajib :p

caranya.. mudah aje..

step 1 - add gadget - photo
instead of upload from computer, please fill from the web with in the url as given at step 2.



step 2 - bubuh url
http://i197.photobucket.com/albums/aa207/aiyaks/balairayamember.gif

step 3 - jangan lupa boh link kat balairaya tau.

selamat menempek kat blog!

;-)

18 comments:

bha a.k.a. Supernova said...

lip, lap..lip..lap...

SilverFerio said...

wow!!!

Mem Aluya said...

Diwajibkan nih. Tak buat nanti pok bontot sorang-sorang!!!

FazzTraxx said...

miahaha.. nanti i try buat design lain2 okies... bulih la pilih.

FazzTraxx said...

alamak.. terpakei id abam fazz pule ... *yaya*

Zu said...

cik yaya mcm tak menjadik jerrr????

yaya|azura said...

zu buat camne? takleh save as then upload tau... kat upload widget tu, kena boh url yg ada tuh...

Mem Aluya said...

Kenapa Abam Fazz tu terpenjara? Owh... cian dia.

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kalau x buat, tak boleh bertanding ker?

yaya|azura said...

mem - di dalam penjara hatiku. hahaha.

nabil - bukan saja takleh bertanding, bertendang pon takleh. :p

DoOrDie said...

saya soka itu cat baru!!! saya soka lampu lip lap lip lap itu..

malam kang baru leh godek sebab nak berurusan kt kwsan jajahan.

akan ku tepek jua nnt!

Zu said...

'Please specify an image'

zu masih tak dapat la yaya apsal ekk?? dia kuar ayat ni 'Please specify an image'

Mem Aluya said...

I pun dapat camtu... tapi try banyak kali. Baru berjaya.

yaya|azura said...

zu - masa dah boh link kat url tu kan zu, tunggu kejap sampai image tu keluar. then barulah click save :)

Mem Aluya said...

Oh, gitu petuanya.

cik anggun said...

yeayyy!!! berjaya sudahhh....

33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

楊承琳yaya said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色