Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Wednesday, December 3, 2008

Have A Heart Project : Latest Update



on behalf of org2 kampung, i am in charge directly with IJN's PIC, cik alawiyah, utk take over tugas mem yg jauh kat dubai nu.
anyway, these are the details of our phone conversation.

first thing first, bilakan tarikh event ni?
i would sajes after rayahaji , which is on Saturday, 13th Dec 2008.
or the next Saturday, 20th Dec 2008.
sila banci.

waktu melawat adalah bebas.
cik alawiyah sajes around 11am onwards.
tak pagi sgt, tak ptg sgt.
kalo setuju, 11 pagi kita gather kat sana.
sila banci.

kedua, kalo bole kita decide ape program/aturcara kita.
especially PL. heheh. bkn ape, kalo ada, derg bole set up hall utk kita.
kalo takde pon takpe, kita just merayau2 dlm ward tu.

ketiga, is the most interesting one.
pihak IJN ingin melancarkan Children's Wish Program.
program ni akan dilancarkan selepas raya, on the 9th or 10th Dec.
cik alawiyah has informed me about this one boy yg mmg paling lama duduk kat ward.
so given priority, his wish is to have a gameboy (wish pesakit lain pon ada tp dia kira spesel lah).
ciknad selaku bendahari program, mungkin bole buat kira2 samada tabung kita cukup ke tidak.

if we decide to participate in this program, our group would be the first one lah.
pihak IJN berkolaborasi dgn The MalayMail utk hebahkan mengenai perancangan ini.
maka, promosi atau kolum akan disiarkan kat newspaper lah.
bagus kalo nawaitu kita ialah utk tolong promote for public awareness kan?
mungkin kampung kita akan menjadi perintis utk badan2 atau organisasi2 yg lain.

so, kita perlu confirm on 3 benda ni.
date, time, bahan2 charity and the wish program, kalo kita mampu.
for fb, dialu2kan utk click butang +share dan forward to frens of frens.

p/s: silakan konpemkan kedatangan anda utk tarikh yg dipilih.

trimas!

5 comments:

DoOrDie said...

mek, 13th i'll be out of town...

20th sounds good.

Pink Marie said...

noted!

so far 20th is leading..... :)

NaD said...

yep. sokong!

SilverFerio said...

20 satu!!!
20 dua!!!
20 tiga!!!

SilverFerio said...

tak dapat juga nak join program ni. pada tarikh kejadian, saya berada di luar kawasan. sama2 lah jayakan program nih