Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Tuesday, November 25, 2008

Have A Heart Project (Book)



Sudah sedia maklum, sehubungan dengan Have A Heart Project

Fizzzy sedang mengumpul bahan bacaan untuk didermakan. Tidak kira buku baru atau terpakai (asalkan masih dalam keadaan yang baik). Keutamaan diberi untuk buku cerita kanak-kanak tapi bahan bacaan untuk orang dewasa (G rated sahaja ...playboy saya tak mahu ya cik sue) amat saya alu-alukan.

Usahasama ini diharap bukan sahaja untuk mengukuhkan silaturahim antara bloggers di Kampung 360 amnya, tetapi jua untuk kita sama-sama membantu insan-insan yang kurang bernasib baik terutama pada kanak-kanak.
(Ya Tuhan.. i sound like politician la pulak!)

Sebarang pertanyaan bolehlah korang pm fizzzy di Yahoo Messenger i.d lopo_lopo83.


Ps...Dengan izin Tuhan, diharap semua akan berjalan dengan lancar..amin.


5 comments:

SilverFerio said...

sotkaba lama ada la... tapi tak kan plak kan...

Kakak Tiri said...

"Wa beli tigaplosen macam-macam ada cerita dalam"

"Wa beli bukan mau baca celita."

Mademoiselle Cynicleopetra said...

wa potong gunting2 tengok kalau ada gambar cantik...lepas tu wa prame jadi hiasan dinding...

sape kata sotkhabar picture tak cantik...ada gambar pak lah juga...tu yang best...

eryreckless said...

wa ada buku 555 ok tak

DoOrDie said...

ermmm...idea momi mok tuh cam best jek...