Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Saturday, November 22, 2008

Have A Heart Project




The last time I checked (during Ramadhan), there were around 60 patients in the pediatric ward, including those who need to go for ICU/CCU or procedure on the day.

Idea untuk projek ni timbul bila Mem teringat budak-budak kecik yang sakit terlantar kat IJN ward tu. So kesian Mem tengok (video klip masa Sheila Majid IJN Charity Concert). I guess there's not much that we can do other than to try and cheer them up a little. Beautiful cupcakes and colorful balloons, what say you??!!



Thus, I am inviting those interested in sponsoring cupcakes for the IJN pediatric patients to come forward for this small project.

Anyone interested boleh bank in terus ke 
WAN NOOR AZURA WAN HASSAN 156011892294 (Maybank).

Sila taipkan wanadzra@yahoo.com diruangan 3rd party transfer sekiranya menderma melalui Maybank2u. Incase you ols bank in at the counter, kindly inform NaD as well.

Preferably by December 6, 2008.
Sekiranya ada wang yang masuk selepas tarikh tersebut, Insya Allah we will keep for the next project (involving kids with aids).

Orang kampung dijemput untuk tolong sama distribute cupcakes dan belon tu nanti. Hopefully K-e dengan Abam Zool dah sediakan pakaian agogo dan badut ronel mekdonel untuk sama-sama menceriakan kanak-kanak tersebut tu nanti.

I will update more on this project especially the date of distribution.

FYI, Cik NaD kita dah bermurah hati nak sponsor 50 pieces of cupcakes. Thanks NaD. Insya Allah Cik Fizzy Ian and Encik Azman Ahmad pun nak sponsor sama. Cik Sue pun dah volunteer nak tiup belon. Thanks, you ols.

Hopefully we can get more sponsors soon. Jum kita!

7 comments:

Khambeng Madu said...

ok Mem...murni sungguh project ni..nnti k.e buat apa yg mampu...setakat nk jadi badut tu zool boleh..k.e leh nyanyi poco2 kat budak2 tu...hik..hik

Tok Ketua said...

k.e boleh jadi makhluk punggung...

so org2 kg.. laksanakan bersama2 yer.. tok akan involve dlm acara tersebut...

yaya|azura said...

cikyaya sudah pon drag abam fazz utk menyertai majlis. hiks.

Kakak Tiri said...

Tengkiu for the support, guys.

Hurray for Abam Fazz.

SilverFerio said...

mari mari mari

NaD said...

update terkini (as at 27/11): wang kutipan terkumpul ialah RM100.

NaD said...

update terkini (as at 2/12) wang sumbangan terkumpul ialah RM361