Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Tuesday, May 13, 2008

Birthday Mademoiselle CyniCleopetra hari ni


selamat hari jadi yang ke... errr berapa ek? kena tanya tuan punya diri lah..
apa-apapun.. ahlil2 kg sumer.. silalah mamam cake birthday kak Gee (momokspirit) ni yer... kak Gee(JB) nak pi meeting... nanti Yaya tinggalkan sejoreng tuk k.Gee yer..
babai sumer dok baik2 ek :D

11 comments:

KitKet said...

happy birthday! yeayyy.. jom party baling tepung

Kakak Tiri said...

Cantiknya kek tu. Selamat untuk dimakan ke?

-yang membawa sesangkar telur-

zool irfan said...

eh.. ada party ke ni..
nak nak.. jum.. main baling telur..

Tok Ketua said...

wwaaa... happy besday!!!

woi kowang.. main baling2 tepung ngan telur ek?!!..

ni saper nak mop satu balai ni nanti?..

haaaa.. nk kemana tu.. ko jgn nak lari..

Saya, Aku dan Kamu said...

nakkk kekkk. sedapnya nampak kek nih. alaaa.. k.gee ni wat saya 'terkenan' lak. jum kengkawan serbu secret recipe!!!!!

gi j.b lah. leh makan sama2 ngan k.gee dok?

yaya|azura said...

jom kita gi JB jumpe kak gee ... nak hugggggggggg!!!!

SilverFerio said...

mommi!!! mommi!!!happy birthday... all the best & good luck :) semoga murah rezeki, dipermudahkan Allah, panjang umor, berkat, aman damai di bawah lindunganNya

Kakak Tiri said...

Jum... I turun JB 24 hb. Kita gi makan kacang pool nak??

Gee said...

alaaa jgn arr 24hb.. I baru je balik dari KK terus ke BP plak.. aduiii...

Mademoiselle Cynicleopetra said...

Wah mak sungguh terharu....tq Ajk semua...kerana mengingati mak yang dah tua ngayut ini...sungguh-sunguh mak suka sama itu kek...toceh-toceh my wish is..semoga kami di lindungi dari anasir-anasir yang jahat...

my email add kalau nak tulis surat cinta adalah...gee.muhd@gmail.com

hahahahahahhaha

aku la ros said...

adeeehh turun jb on 24th kew.. me pegi kuantan lew masa tu.. hew hew hew