Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Thursday, September 4, 2008

mari berbuka puasa!


ini arahan daripada tok ketuek.... dengan kuasa veto yang ada pada tok ketuek yang kita sayangi lagi kasihi itu.... dia nak makan berbuka puasa ngan kita semua kat perkara yang ada di atas nie... macam best ajer kan? (mem, jgn risau...kami makan bagi pihak mem :P)

sila kasi nama and butiran lanjut anda supaya tok ketuek leh buat booking ....

laaa.. lupa lak...

Tarikh : 13 September 2008

and kami akan mengadakan cabutan bertuah pada hari yang sama.... apa hadiahnya?? jeng jeng jeng ... penginapan satu malam, boleh pilih dengan siapa ... abam k.e or abam zool. haaa.. gitulah... :P

datang jgn tak datang.

25 comments:

bha said...

nk butiran siapo....

DoOrDie said...

mcm best....

Dory said...

menarik ni.. tp 13hb tu sy kje.. boleh dtg pas kje jugak..heeee

yaya|azura said...

mehlah join cik kuntum... kita nak buat surprise party utk tok ketuek.. opppss.. tercakap lah pulak. wakakaka...

butiran burung anda wahai encik asbha.. erkkk

dory-dorydory dtg naik lori... yayyyy!

NaD said...

penginapan satu malam di rumah sendiri ke cik yaya?

aku la ros said...

adduuhh.. me dah ada org booking aaa.. tarikh tu.. adduhhh :(... mcm bakal terlepas peluang jer..

yaya|azura said...

a'ah.. penginapan di rumah sendiri ciknad.. cuma leh pilih nak bawak balik abam zool or abam k.e ... :P

yaya|azura said...

ros... sape lebih penting??? diorg ke kitaorg??

mek cepat mek.. ugut si ros nie, biar cikyaya pegang tangan dia...

Zu said...

kesian kan aku jauh sorang2 kat sini isk..isk..isk..

Tok Ketua said...

hadiah cabutan bertuah tu x nak bwk tok skali ker?.. kecik ati tok..

aku la ros said...

:(.. mood sedih tak dapat join u all.. :( huuuwwwaaaaaaaaaaa

zool irfan said...

hehehehehe...
bawak lik abam k-e memang nyesal tak sudah la..

alahai si kecil sekolah rendah..

NaD said...

OMG!! baru perasan. 13hb nad balik kena balik JB. Mak nak berlepas ke Jeddah on 15th.

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... takleh ke wat date lain???? nak join plssss!!!

yaya|azura said...

tok camne ni tok?? nak kene postponement ke tok??
*toing toing*

NaD said...

err..takpelah cikyaya. takyah susah2. jangan sebab nad sorang u all sampai nak kena postpone plak. tak bestlah camtu. i can join some other time then. takde rezki. tolong makan utk nad jugak lah ek ;)

Khambeng Madu said...

kita buat makan2 mlam raya laa...baru shahdu...!hahahah

bawak balik abam zool rugi...kontot dan bergelaga...hahahah

bha said...

bila bole azura nk...kolek RM...
x kasi pun nombor akaun...

SilverFerio said...

ada makan2!!! mcm nk join gak!!! sapo open nih? semoga murah rezeki dan aman makmor jua

Kakak Tiri said...

Ello. korang buat gathering pilih la tempat ada wifi. Boleh camwhore dengan Mem.

Pink Marie said...

jgn wisau mem! kitorg ada broadband. tul tak. heheh. malaysia da maju tau mem. lam ktm berhad pon bole camwhoring tul tak cik nad?

SilverFerio said...

nak pinjam broadband boss lah

NaD said...

hahaha betol2. besok mem yg tak larat nak tingok dorang ni sume bercamwhoring.

Kakak Tiri said...

NaD bawak laptop baru tau!!

yaya|azura said...

yaya ada laptop, ada broadband, ada whore cuma takde webcam je.. huahahahah...

Pink Marie said...

ape la cikyaya ni potong stim!!

mek nak mai mek nak maiii!!