Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Tuesday, August 25, 2009

:: Iftar Kampung Sri 360 & Majlis Sambut Menantu ::

Usul tarikh: 12 September 2009 (Sabtu)
Venue : Kediaman pasangan K.E & Zila di Shah Alam
Waktu: 630ptg - 10mlm
Hidangan : Pot Luck Style

Salam semua,

Usul telah diwar-warkan oleh Cik Yaya kita untuk majlis diatas. Adalah amat dialu-alukan pendapat orang2 kampung sekalian dalam memberi pandangan dalam membuat pengisian acara.

Oleh kerana ianya dilakukan secara pot luck, sila sahkan kehadiran anda bersama dengan hidangan yang korang sediakan untuk majlis tersebut.

Sebarang bantahan/ cadangan terhadap tarikh penganjuran boleh dikemukan dan akan dibincangkan untuk kebaikan bersama.

Terima kasih pada tuan rumah yang sudi menaja tapak perkhemahan tahun ini.

Yang kena perintah,
Cik Kuntum

3 comments:

Mrs Jaja said...

pot luck style cemana ek?

DoOrDie said...

maksudnya...masing2 bawak makanan untuk dimakan beramai2

Pink Marie said...

minggu dpn nu nuzul kita cuti tak? wiken ni pon cuti 3 hari kan, ape la pulak p sajes jauh sgt tarikh nye tu.. huhu.

kot2 la org jauh pon leh dtg join kali ni kan kalo buat time cuti panjang. ghase lah.