Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Wednesday, August 19, 2009

Iftar 360 & Majlis Menyambut Menantu

Assalamualaikum warga kampung sri 360 ....
Semua dah bersedia nak raya? eh.... puasa laaa dulu wei ... :p

Dah bersedia untuk acara berbuka puasa?

Haaaa... tahun nie ingat nak propose acara yang agak special skit...... hmmmm...

Adalah hendak dimaklumkan kepada warga kampung yang sahabat kita, theladyana akan melangsungkan majlis perkahwinannya di Dungun, Terengganu.... Majlis berlangsung dalam suasana hari raya, approx 5 hari after raya (tak dpt nak confirm lagi as kad belum diedarkan). Memandangkan the possibilities ramai yang tidak dapat menghadirkan diri ke majlis beliau (almaklumlah ramai yang akan pulang ke kampung halaman), dengan ini saya mencadangkan agar kita melangsungkan Iftar360 bersamaan dengan majlis "menyambut menantu" ... miahahaha....

Sempena dengan majlis menyambut menantu nie, kita raikan theladyana dan pasangan beliau. Bagi yang tak dapat nak hadir kenduri beliau di Dungun, kalau ada wedding gift for her, bolehlah disampaikan sekali masa majlis nie.....

Amacam, ok tak?

Proposed date?
September 12, 2009 (Sabtu)
Venue : blom nak ada lagi coz list ramadhan buffet tak diterima lagi. :p
or kalau ada sesiapa nak sponsor venue and kita buat potluck?? :D

Sila ususkan eh usulkan cadangan anda di ruangan komen di bawah ....

Sekian. Terima Kasih.

Yang beryuya-yuya,
Yaya Azura & Fazz Fazrul

14 comments:

DoOrDie said...

Ehem...lady yana je ke? Yang mengusul ni camne plak? Cik mafia bunga tu pon...huhuu....

yaya|azura said...

err....ladyana dulu ler... hiks.

Tok Ketua said...

apa kata kita wat majlis kawin beramai2 gak.. hahahaha...

Pink Marie said...

5hb pls.

sbb 4hb tu bday mek. bule le kira sambut bday mek skalik. wahahahaaha :p

yaya|azura said...

wahh... mek besdei 4/9 yer.... kena mintak mek menarik gelek nie... hahaha...

tok - teringin lagi sekali ye? :p

Tok Ketua said...

allaaa.. tok nyer besday 10/9.. celebrate skali la... x kira.. xkira...nk jugak!

DoOrDie said...

ehh...kita 19/10...bulih camtu? muahahaha...

Dory said...

ok je.. kalu dah confirm sok bgtau ok.. mmuah

zool irfan said...

ha.. dah confirm nanti g tau ye..
kita celebrate befday untuk semua sekali..

Armando De Luca said...

ON jer

Rajap said...

besday aku sekali la.. hehehe..

bha a.k.a. Supernova said...

ok...aku dtg...InFo jer,,...

weh,..dory,..jom gosip...tgh hari esok...

日月神教-任我行 said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

拉麵Stan said...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區