Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Friday, July 11, 2008

PERHATIAN!!


Assalamualaikum semua penduduk2 kg si 360..

Bicara nya tok disini ingin meminta pendapat dan cadangan utk menjadikan kg kita lebih terancang, aman dan harmoni... setelah tok membuat pemerhatian.. tok rasa amat berpuashati terhadap kowang semua yg selalu memberi kerjasama, sokongan serta pendapat..

Disini ade beberapa usulan yg ingin dibuat hasil dari pendapat org2 kg kita iaitu membuat baju rasmi bg penduduk kg kita.. kita juga akan hasilkan satu logo rasmi supaya kg kita lebih kukuh.. dgn cara ini juga dpt merapatkan siraturrahim antara penduduk2 yg lain... walaupun cadangan ini sudah lama disusulkan disebabkan faktor2 yg lain yg x dpt kita realisasikan..

diharap kowang semua dpt memberi kerjasama atas cadangan yg disusulkan oleh tok ini.. harga akan diberitahu kemudian setelah mendapat persetujuan dari kowang semua...

mengenai design logo.. tok mengalu2kan kowang semua dpt memberi idea serta design yg kowang beri.. kita akan select design yg terbaik dan sesuai utk kg sri 360.. terbuka kpd semua penduduk kg sri 360 sahaja.. sekian terima kasih..


tambahan:
balairaya kita akan direnovate utk menjadi lebih menarik.. diharap gadis2 tok dpt membantu sama.. huhuhuhu...

warung tok juga akan muncul menu2 baru utk kowang semua.. dan ingin menjadi tempat kita bergosip2 serta berleter.. insyaallah...

17 comments:

yaya|azura said...

antara gadis2 tok, sape yang paling tok sayang??? abam zool ke?

Ancik said...

Tok.. aku ok jer design mcm mana pun, janji bila dah siap sampai juga ketempat aku neh dah kira ok dah..!!!

... x sabor nak menggayakan baju baru neh.. bley pakai raya / pi market / pi skolah anak / pi manceng..!!!

aku la ros said...

tak kira apa design.. janji baju tu muat ngan diri saya.. hehehehehehehehehehehe

Gee said...

hahah tergelak tgk komen Yaya sampai terlupa nak ckp apa.. :))

Comot-nyew-aku said...

tok...comot tak kesah ape kebarang kaler nak wat, cuma jangan wat kaler bubur caca udah laa...nanti nmpak mcm penjual eskrem paddle pop

KitKet said...

yeayyyy! mamaket nak beli kaler itam. ada versi kanak2 punya jugak x?

Kakak Tiri said...

I rasa I pakai versi yang kanak-kanak tu lah (dengan nada yaang amat perasan bagus).

zool irfan said...

tok! sapa la yg nak beli kalai gitu la rupayan baju itu..

SilverFerio said...

ada gadis2 ke tok... suke!!! suke!!!

SilverFerio said...

design ala2 jersi bola... nombor, nama

DoOrDie said...

wink wink...oink oink...

hitam itu menawan..pehtu buat tulisan/design in gold kaler..Kuntum ni ada idea tapi...tk gheti nak guna a.i, photoshop segala...

t shirt kolar bulat ke polo t?
silkscreen kah?

teruja2!

Saya, Aku dan Kamu said...

saya serahkan pada pihak2 yg bertanggungjawab.

sue cipot said...

smart2.. pastu kite buat stiker jua.. alahaiii bestnya

lg best tshirt tu bkolar.. warna hitam & tulisan merah pon smart jugak.. letak pic kartoon dua.. satu ppuan satu laki.. then word "jom bloging" huhuhuhuu..
pat bwah tsirt tue belah skit kasi tambah kmachoan nya huhuhu

Khambeng Madu said...

mahalnyer...baju sehelai rm170...baju jenama Raul ker..?

meeboo said...

yyeesss yeessss bila nak buat? yeeeyssss yeesssss bila nak buat? yeaaaahhh yeaaaaahhh hooyeeeee bila nak buat? yeaaaaahhh yehooo yeaaaahhh

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kalis peluru tak? :-p

~ beaber ~ said...

huhuhuhu

pe citer baju kpg 360 itewww

ada hapdate keww???
leh diskas ngan tun teja mana taww dia pown ada juwer wat baju iteww as long soma setuju ngan final design nanti