Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Tuesday, June 10, 2008

Makan Malam Bersama Mem Aluyah

Assalamualaikum semua org2..

Esok, kita ingin mengadakan majlis mkn2 mlm bersama Laila (Kakak Tiri/Mem Aluyah) sebelum berangkatnya beliau ke Dubai utk menemani hidup bersama suami yg tercinta disana... amat terasa skali bila Mem pergi sana.. walaupun kita masih boleh bercerita2 dlm blog.. tapi rasa lain.. tok pun terpaksa merelakan.. tapi apakan daya Bamin perlukan Mem jua... huhuuhuhu.. masa dulu kalo tok duduk kat pangkin dpn umah.. slalu gak suka dgr kakak tiri membebel... sambil nk gi umah pn mamaket... skg dh xde lagi.. isk..isk.. mgkn lps ni k.e lak asyik membebel ngan tok.. (belum si k.e nk membebel dh rasa mcm nk cekik lak dia)...

apa2 pun tok serta kam info utk mkn mlm bersama Mem..

tempat : Pavillion, Bkt Bintang, KL (berkumpul)

tarikh : 12 jun 2008 (Rabu)

Masa : 6.30 petang (lps ofis hour)

tempat mkn belum decide lagi...

Thanks a lot to Mamaket(PA) di atas menguruskan event ini..
tok dah call pada semua org2 kg yg bekerja di lembah klang ni.. diharap semua dpt join skali.. x kisah di luar lembah klang pun.. kalo dpt join lg best!...

18 comments:

sue cipot said...

HUHUHU dgn dukacita hamba nak kasi tau satu benda tp korang semua jgn gelak tau.. janji ek..
sebenarnya... saya... emmm saya..
saya kan xtau pon kat mana tempat ni walaupon sya duk kt kl dh nk masuk 3 tahun. ini krn sya hnya tau jalan pergi & balik kerja jer serta xlupa jalan ke puduraya
diharap sesapa sudi kasi peta tempat itu. kang sya redah smpai ke dubai lak cam mana? hehhehee jgn bgtau sapa2 ek? malu lah saya

KitKet said...

diharap semua dapat memberi kerjasama yang baik.. kalau perlukan perkhidmatan sosial, mamaket akan sediakan ambulan untuk pengangkutan..

berjumpa disana .. disana.. disana

fizzzy !an said...

saya fizzzy dgn ini meminta maaf sepuloh jari atas ketidakdapatan kepergian ke majlis tersebut.

diharap semua akan beryuyuyayaya dengan best sekali.

akhir kata, silalah upload gambar2 untuk ditatapi oleh semua.

penduduk jauh diseberang laut,
fizzzy

yaya|azura said...

yayyyyyyyyy..... saya menghadirkan diri! :)

Tok Ketua said...

sue.. nanti tok tunggu sue kat star lrt jln hang tuah.. sue drop kat situ.. nanti kita gerak sama... ok..

sue cipot said...

huhuhuhu kalo begitu kata tok buleh la kot.. insya allah
tengkiu tok

DoOrDie said...

aiseh...pavillion eh....kewl gak tu...esok la kan...? Cik Kuntum nak clear schedule la ini macam...

At least dapat gak peluang nengok Mem for 1st and last time before tatatititutu!

Korang jangan la sombong2 ngan Cik kuntum...Al-maklum...ni first time nk join acara...malu u!

p/s : tajaan tok eh?

Dory said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nak join jugakkk!! sedihnyeeeeee... ;(

SilverFerio said...

jauh di sudut hati nak join jugak

KitKet said...

jom lah cik kuntum.. mamaket ni pon sama pemalu juwe orangnya walaupon secara maya dalam kampung ni macam gegak gempita ajer kecohnya

mungkin akan bawak anak2 kuceng tu sama. InsyaAllah

aku la ros said...

pavillion.. kewl... nnt jmpa disana..

alabamin said...

mem aluyah kata dia nak makan kat plenet hollywood..huhuhuuh..

yaya|azura said...

cikyaya pon nk makan kat planet hollywood.... hew hew hew...

sue cipot said...

wah ramai ek nak g? nanti tegur2 lah sue cipot ni ek? bukan apa sue ni pemalu. dlm blog ni je kecoh xckup jari tgn jari kaki duk menaip tp kat luar.. auwwwww i pemalu u.. nnti leh ar kenal semua coz sue just pnh jumpa ros, kak lela & tok ketua.. tok ketua tu pon asik tserempak kat tepi sawah je masa tok nk melawat kg..

jumpa petang nie..insya allah

DoOrDie said...

spesifik sikit kengkawan sekalian...pavillion tuh part belah mana nk terpacak nunggu...?

Cik Kuntum ni tak teruja langsung nak jejak sana before this. Time time around kene la explore gak tempat tu..hew hew hew...

Ape2 hal...Cik Kuntum akan info direct kat orang yang diraikan, Mem..Mana taw tersangkut kat mana2 sampai takleh nk turun padang.

C u all!

p/s : sapa yang gagah, leh jek tipon cik kuntum guna nombor yang Cik Kuntum lekat kat balairaya kg kite!

SilverFerio said...

terlepas sudah...

zool irfan said...

ala.. tak baca plak entry ni..

Kakak Tiri said...

Laaa... I pun baru baca posting ni.