Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Wednesday, September 2, 2009

Majlis Berbuka Puasa Kg Sri 360 2009

Assalamualaikum semua...

Majlis berbuka puasa bg Kg Sri 360 buat kali ini harap dpt memriahkan lagi aktiviti org2 kg semua serta dpt merapatkan siraturahim antara kita semua... mintak maaf byk2.. kali ni tok x dpt handle n arrangekan majlis kali ni disebabkan sedikit kesukaran masa tok sendiri n keluarga...

Tarikh dan Tempat sudah dipersetujui oleh semua

Tarikh : 5hb Sept 2009 (Sabtu)

Waktu : 6.00 ptg - Isyak

Bertempat : Rumah K.E & Zila

Alamat : No 35-2-2, Delima Apartment, U8/80 Jalan Arca, Taman Bukit Jelutong, Jelutong Timur, 40150 Shah Alam.

Acara Hidangan : Pot Luck (membawa juadah masing2 yg boleh berkongsi bersama)



Kehadiran semua penduduk kg amat dialu2kan...

Sila hubungi Tok, Zool atau K.E sekiranya ada kesukaran hendak ke rumah K.E... 

anda semua boleh berkumpul di Shell batu tiga (bertentangan Politeknik Shah Alam).. mudah utk pergi beramai2 selewat2nya pada pukul 6 ptg...

Sekian Terima Kasih


Yg Sebenar,
Chapitygplgmanja
(Tok Ketua Kg Sri 360)

12 comments:

yaya|azura said...

Sila berada lapor diri selewat-lewatnya jam 545pm else juadah anda akan dirampas dan anda tidak dibenarkan berbuka di dalam rumah. *sila gelak dengan kejam

Berikut adalah juadah yang akan disediakan oleh ahli kelab makan 360:

cK - lasagna serta black pepper steak
yaya - tempe goreng kunyit
cik anggun - onde-onde buah melaka
dory - ketam goreng telur masin
mek mafia - nasi beriyani gham
asbha - burung merpati goreng
chapit - ikan gurame goreng tegak berdiri
ciknad - ayam masak
cincan - ikan patin gulai tempoyak
mem aluyah - sushi, kuih chara dan roti jala
kakgee - semua yang ado dalam blog dia... yay!
k.e - nasi ayam madu
zool - khambeng black pepper

.....

huahahahahah....

DoOrDie said...

woit! dia nak juga buh tu...ish...org buat air je sudaaa...muahaha...lemonade...boleh gitu?

kasi kikis lemak2!

yaya|azura said...

minuman dah dikontrak kat jejaka single...

bha a.k.a. Supernova said...

wow!! i like...

bha a.k.a. Supernova said...

wow!! i like...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kalau sy join sekali, boleh bawak fish & chips...

Tun Jusoh said...

aku bawak tupperware..!! confirm!!

DoOrDie said...

ko bawak tupperware...aku bwk body...leh ?

yaya|azura said...

aku bawak doa dan harapan. wiwiwiwiw....

Dory said...

sape xbawak ape2 xle makan laa... makan angin jee... huhu

sue cipot said...

sue xtau jalan..
cam ner?
sapa dr cheras???
shell bt3 pon xtau lah..
uwaaaaaaaaaaaaaa

yaya|azura said...

alamak sue... errrr .. baman??? baman datang tak???