Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Tuesday, June 2, 2009

Lovetosave

Assalamualaikum,

Penduduk kampung yang budiman.... anda nampak tak banner digi yang berkata, you click, DIGI Donates... Haaa.. cikyaya berkuasa veto yang melebihi tok ketuek nie telah me-registerkan balairaya360 untuk support IJN Foundation.... hahahaha. *gelak evil.
So, rajin-rajinlah click dan anda harus me-registerkan diri anda di bawah kumpulan balairaya360... hoyeahhh!

This is our group link ... http://www.lovetosave.com.my/vote.php?cid=6&caid=160

My Group name : balairaya360@IJN

di samping itu, silalah tempek banner seperti yang di atas itu di blog masing-masing .. okies!



support! support! support!

11 comments:

Pink Marie said...

yesss..

dah buat!

balairaya 360 said...

adoii .. camne nak kasi kodenyeeee kok keluar gambarnyaaaa.....

yaya|azura said...

wehuuu.. so far balairaya360 kutipan terbanyak RM20 as at today for grouping. :D

Mem Aluya said...

Done! Yayyy.

Mrs Jaja said...

mcm mana nak letak banner tu?
tolong ajor sket...hehe.

yaya|azura said...

ambil code masa dah register kat lovetosave tu... pegi kat share the love. nanti boleh pilih nak share camne.... :-)

Zu said...

cik yaya help me zu tak dpt buat lg hehehehe

Mem Aluya said...

I have sent the code to your yahoo mail. Cuba tengok, dapat tak?

Zu said...

dah dpt mem...thx

Rantong said...

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™

Tok Ketua said...

terima kasih En Rantong...