Attention:

Members please update your information....

Click here to update!

Monday, March 16, 2009

Undangan Majlis Perkahwinan k.e & zzzila


saya sebagai wakil sukarela menjemput warga 360 ... hiks :p





14 comments:

SilverFerio said...

sapo sudi nak tompangkan saya :-?

Mem Aluya said...

Tema pengantin warna apa? Tetamu wajib pakai kaler apa pulak? I nak kena iron baju siap-siap nih.

yaya|azura said...

azman - tompang kaseh sayang... hiks.

mem - kaler ijo kot? ikot kad... i nak pegi pakai baju kaler ijo buah kedondong. eh! i ada ke baju kaler ijo buah kedondong?

SilverFerio said...

ai ada tshirt kuda besar kaler ijau

Mem Aluya said...

Orait la tu. Baju raya tahun kelmarin kaler ijo. Hembag ijo ada dah... kasut pun ada. Settle lah.

Tan Sri Jusoh Patail Mata Lebam said...

kat mana? oooo..dah ada dalam kad kat atas....eh? kad memang kecik macam tu ke bagi kat orang? ekonomi betol la k.e nih...

eh?? laaa dah kalu sungai tu putus, cemana nak pegi...batu plak tebelah..bahaya tu....

22 mac? hari sabetu kan? kat sini pun memang hari sabetu jugak...tapi ahad aku dah keje...buleh pospon tak?

kalu takleh, tak mengapa laa...nak buat macam mana..dah aku lahir kat kelantan...mak orang kelantan, bapak orang kelantan, wife orang kelantan...takdir dah ni....

pepehal pon, selamat pengatin baru la untuk k.e ....semoga ko tak resdung lagi selepas kawin...

KitKet said...

hahaha.. banyak bunyik lah budak cah ni.

sorry k.e. sebab mak bagi janji pelesu kata nak peregi ari tu. baru mak teringat kerna mak kena pegi amek budak 2 org tu kat kota bharu.

mak tumpangkan hadiah pada kengkawan yg pegi iyer

gaponamo said...

mem...dtg naik tikar terbang ke mem? hahaha
perak: dtg dgn kereta perak tu atau tumpang kereta pink mek...hahaha main kod color plak..
mama: alaa...hmm tak pe...ni kena bagi hadiah yg besar2 ni sebagai hukuman tidak kehadiran...

gaponamo said...

aikk...asai bukan kambeng madu..? gapo bendo plak ni..???

gaponamo said...

aikkk...????

yaya|azura said...

gaponamo nie mesti id orang yg log in kat pc k.e tuari.. miahahaha.

Dory said...

hahhahahha..gaponamo ni bukan name company bukit ke?

McFie said...

hahaha...kompiusss2...

日月神教-任我行 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社